sahibinden.com 50 sayfadan fazla göstermiyor

taydin

Timur Aydın
Staff member
Yav bu sahibinden.com sinir etti beni. Teknik elektronik başlığı altında 2500 sayfa var. Ama site sadece ilk 50 sayfayı gösteriyor. Diğer sayfalara bir türlü geçemedim. Nedir sorun bilen var mı?

bende o link üçüncü sayfayı gösteriyor :katil2:

evet kullandığınız tarayıcının açamadığı linki görebiliyorum. diğer sayfalara da geçersiniz.

valla hem linux hem windows da iki tarayıcı ile denedim aynı. En fazla 50 sayfa.

Her sayfa 50 'lik liste, 3-4 sayfalara (150-200) geçebiliyorum. Chrome 64 bit.

Tarayıcı ile uğraşmayın. Bu geliştiricinin getirdiği bir limit, bunu tarayıcı değiştirerek aşamazsınız. Daha fazlasını görmenin yöntemi var ama uğraştırıcı işler.

iyide 2800 sayfadan sadece 50 tanesini göstermekle neyi elde ettiklerini zannediyor bunlar? Geri kalanı namahrem mi :katil2:

Her sayfa 50 'lik liste, 3-4 sayfalara (150-200) geçebiliyorum. Chrome 64 bit.

Abi, "Teknik Elektronik" ana başlığına giriyorum, 55,112 tane kayıt var. Oradan "Devre ve Montaj" a giriyorum, 22,668 kayıt var. Altta 1134 sayfa olduğunu söylüyor ve bana SADECE 50 TANESİNİ gösteriyor. Bu sana tuhaf gelmiyor mu?

Telefonda uygulamasi yuklu, baktim simdi 55bin sonuc bulundu diyor. Sayfayi asagidan cektikce kayitlari gosteriyor. Baya bir baktim. Uygulama ile sorun yok gibi...

Şimdi daha dikkatli baktım da sitede sadece 1000 adet gösterim limiti getirmişler. Bütün alt-üst ya da diğer kategori sayfalarda böyle. Bu satış taktiği de olabilir unutulmuş bir ayar da olabilir. Bir ihtimal önbelleğe ilgili sayfa sorugular atılıyor ve biz aslında doğrudan veritabanından değil de buradaki tek sorgunun sonucunu görüyoruz. Üst sayfa limiti olsa anlarım da mevcut durum bana da tuhaf geldi.

Daha fazla kayıt olduğundan da eminim. Mesela azalan fiyata göre sırala diyorum, daha önce hiç görmediğim kayıtlar çıkıyor. Ama gene sadece ilk 50 yi görebiliyoruz :mad:

Bu arada azalan fiyata göre listeletince birisinin 1,500,000 TL ye metal dedektörü sattığını gördüm

Biz yanlış işi yapıyoruz anasını satayım, bu memlekette metal dedektörü yapacaksın vesselam!

Forum istatistikleri

Konular
7,745
Üyeler
3,124
Son üye
adnancoskun

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Back