Sağolasın Serkan.
İçinde bulunduğum durumlardan dolayı artık elektronikle fazlaca ilgilenemiyorum.
Bu proje belki de son çalışmam olacaktır.
Ancak içinde bulunduğum durumdan kurtulabilirsem bu projeleri profesyonel anlamda değerlendirmek istiyorum.
Yani işyeri açmak ve bu projeleri para kazanabilmek amacıyla.
Biz elektronikçileri mutlu eden tek şey, bir cihazı yapıp ta elde etmiş olduğumuz başarıdır.
Ancak bu başarının paylaşımı olmadığında bu tür uğraşıların da anlamı kalmıyor takdir edersin.
Artık paylaşım kalmadığına göre, ya para kazanma amacına gireceğiz ya da bu gibi uğraşıları tamamen bırakacağız.
Abi
Benimde kafam karmakarisik ne yapacagimi bilmiyorum. Bazi saglik sorunlari yasiyorum hayatin neresindeyim bilmiyorum.
Cok iyi degilim tutunacak yer ariyorum.
Pcb konusunda Malesef Türkiyede fiyat yönunded sıfı 10cm ye 10cm 5 adet fiyat istedim bir 900 lira dedi biride 150 dolar dedi bu neya oha dedim 10 cm 10 cm
Gece gece bende hon hondan sipariş ettim 5 adet kargoyla beraber 20 dolar 1 hafta beklicem birde zaten burdada 1 veya iki haftada vermiyorlar en iyisim bende hin higdan sipariş ettim 150 dolar ver 15 gün bekle ne gereği var nasılsa öylede beklicem bölede bari paradan tasaruf edimAyni durumla bende karşılaştım. Bir kaç adet için bizi uğraştırmayın demenin kibar yolu diye düşündüm.
Ben de daha önce Özde PCB'den kart yaptırıp memnun kalan birisinin tavsiyesiyle tercih ettim ama gelen kartlar ortada. Aynı kartı çindeki bir firmaya yaptırdım, 1 haftada tertemiz geldiBütün kartlarımı özde pcb ye yaptırıyorum. Ben memnunum. Ciddi bir sorun yaşamadım. Adetli bastırıyorum. Şimdiye kadar sadece bir kere birkaç panel sorunlu çıktı. Eksikleri yeniden bastılar. Velhasıl işim aksamadı ancak prototip bastırmak her zaman sıkıntılı.
Benzer şikayetleri başkalarından da duymuşluğum oldu. Ben yinede seviyorum firmayı. Bu arada tanımam etmem.
Demekki üretim konusunda bir henüz bir kalite standartına erişememişler.Ben de daha önce Özde PCB'den kart yaptırıp memnun kalan birisinin tavsiyesiyle tercih ettim ama gelen kartlar ortada. Aynı kartı çindeki bir firmaya yaptırdım, 1 haftada tertemiz geldi