Onu anladım abi de. Ben yine öpüldüm mü onu merak ediyorum.Kondansatör bu devrede bir performans farkı yaratmaz Gökhan, o yüzden o çakma olanlar bile iş görür.
Çok merak etme, ne gelirse meraktan...Ben yine öpüldüm mü onu merak ediyorum.
Onu anladım abi de. Ben yine öpüldüm mü onu merak ediyorum.
470nf ölçtüm 408nf çıktı, 100nf ölçtüm 94nf çıktı. 330nf ölçüyorum 300nf çıkıyor
Özdisan dan aldığım TL072CP Entegre geldi.
Akşama osiloskop ekranımı discord dan canlı paylaşmayı düşünüyorum
Bilmiyorum ki. Kargo evde ben işteyim.Entegrenin eli yüzü düzgün mü? Tipi diğerlerinin aynısıyla fazla heyecanlanma istersen
Kısmet bakalım. Bu da olmazsa neresini mıncıklarız bilmiyorum. Bir tane de smd 072 aldım. Olmazsa onun bacaklarına led bacağı lehimler bide öyle deneriz.Özdisan'dan da sahte çıkmaz herhalde... Eğer bu da çalışmazsa devrede başka bir sorun olmalı.
Özdisan'dan da sahte çıkmaz herhalde... Eğer bu da çalışmazsa devrede başka bir sorun olmalı.
Şimdi şöyle bir durum var;
Toplam 5 kademe. 200Hz, 2kHz, 22kHz, 150kHz ve 350kHz
ilk 3 kademede cihaz normal çalışıyor. 22kHz e kadar sorunsuz sinyal alıyorum. 4.Kademeye geçtiğim de (150kHz kademesi) 85kHz den başlıyor.
20kHz ile 85kHz arasındaki frekanslar hiç yok. Ve bu kademede sinyal direk XR-2206 çıkışında bozuluyor. Frekans potunu sona aldığım da 150kHz olması gereken sinyal 3.9MHz e kadar yükseliyor.
6627 eklentisine bak
6626 eklentisine bak
İlk cevapta bu önerinin geleceğini biliyordumKeske xr2206 yida ordan alsaydin.
Benzer bir durumu bende yasadim. Aldigim tl494 pwm entegreleride sorunlu cikti.
XR2206 nın yüksek çözünürlüklü resmini koysana Gökhan. Bende de var Çin'den gelen bir tane, bakalım benziyorlar mı.
Bire bir aynısı olmasa da çokta farklı gelmedi bana.