Yok abi ya. Yarın gider doğrusunu bastırırım. Uğraşmaya değmez.Denerim dersen ciplak yuzeyleri lehimle kapla. Sonra boyali kisimlari sok ve asitte eritmeyi dene.
100x67mmsen böyle yazınca merak ettim şimdi çinde yapılsaydı bu kart kaça patlardı acaba. kart kaça kaç ki.
Ayhan Radyo.Bu analog göstergelerden nerede warki hemen alırım?
Analog multimetreleri parçalamış olamazlar sanırım.!
Eee; bundan var da, neden pozitif 20 ile uğraşıyorsun ki?Kahrolsun bazı şeyler...
38218 eklentisine bak
5 adet için, 8-10$ arasıdır.sen böyle yazınca merak ettim şimdi çinde yapılsaydı bu kart kaça patlardı acaba. kart kaça kaç ki.
Ben aldım ama hiç kullanmadım. Bu nedenle seninde almanı, öğrenmeni ve bana öğretmeni isterim tabi.Diyorum ki şu ekrandan 2 tane alayım. 1.8 inç. 3.3V ile çalışıyor.
Bende bir tane arduino pro mini var 3.3v. Yanina bir tane daha alayım benim demonte de kullanayım. Nasıl olur?
38267 eklentisine bak
Öyle deme korkuyorum. Ne var ki onu kullanmada. SPI den bağlanıyorsun u8g2 kütüphane ile devam ediyorsun.Ben aldım ama hiç kullanmadım. Bu nedenle seninde almanı, öğrenmeni ve bana öğretmeni isterim tabi.
Timur abinin uzman olduğu bir alan. Çok iyi dijital gösterge yapar kendisi.Gayet güzel olur, hatta bu ekranla şöyle uygulamalar yapıyorlar;
38278 eklentisine bak
Her iki kanal için ayrı ayrı böyle ekran tasarlanıp, nostalajik bir tasarım yapılabilir.
Abi eğer özellikle yapmadıysan sağdaki şemada 3 tane 47uF fazladan kalmış. Birde peş peşe olan 3'lü 4148 leri şöntün soluna almışsın.Şemayı biraz revize ettim. Doğrultucu ve diğer büyük, THT komponentleri ayrı, küçük bir PCB ye koyacağım. Neredeyse tamamen SMD olan regülatör ve kontrol devresini de ayrı bir PCB. Böylece koca trafo ile birlikte hepsinin sığması daha olası olacak
31737 eklentisine bak