Kısırlı Yada Çiğ Köfteli Altın Günü

Araba kullanirken makyaj bile yapabiliyorlar. Elinizde ruj ile sarsintili bir platformda dudak boyayabilirmisiniz? Bu buyuk bir ustalik ve refleks ister.
 
Burada kimseyi aşağılama ve eleştirme yok . @Alt 255 üstadın söylediği gibi kadınlar refleks ve kas hafızası ile iş yapmak yerine düşünerek hatta haddinden fazla düşünerek sonuca varmaya çalışan bir yapıda . Araç kullanmak öyle bir durum değil . Anlık düşünerek anlık tepki verilmesi gereken bir sürü durum oluyor araç kullanımında Kötü erkek sürücü de iyi bayan sürücü de olabilir . Bunlar istisnadır ve istisnalar genelde kaideyi bozmaz . Trafiğin durumu malum . Her araç kullanımında illa ki bir kaç öküz ile karşılaşıp kaza atlatmak artık vukuat ı adiye oldu malesef . Ben hiç birinde panik olmayıp ufak manevralarla durumları atlatırken benim hanım sanki bunları kıyamet senaryosu gibi alıgılayıp direk paniğe giriyor . Dediğim gibi algılar çok farklı.
@Mikro Step geçen haberlerde gördüğüm sportif bisiklet kullanan bayanlara bakıp araç kullanırken mastürbasyon yapan erkekten sonra bütün bayan şöförleri mazur göresim var . Tarihin gördüğü en büyük öküzlüklerden olabilir .
 
Biz erkekler ilk caglarda avcilik yaparak reflekslerimizi istemeden de olsa cok gelistirmisiz. 3 boyutta cok hizli dusunme yetenegi ve atiklik kazanmisiz. Kadinlar ise magarada cocuk vs isleri ile ugrasmis.

Dusunsenize boynuzlu bir hayvan kafa salliyor ve siz kendinizi geriye atarak boynuz darbesinden kurtuluyorsunuz.
Bu yeteneklere sahip olduktan sonra direksiyonu cevirmek ne ki?

Ama bazi buyuk buyuk dedeler avcilik yapmayi iyi ogrenemediginden, erkek torunlari trafikte de bizi uyuz etmeye devam edebiliyorlar.
 
trafikte hata yapıp özür dileyen hiçbir erkek görmedim.

herhangi bir kadın sürücüye 2 saniyeden uzun korna çalın mutlaka özür dileyecektir çünkü ne yaptığının farkına varması ile kesin bir hata yaptım düşüncesi çelişiyor.
 
otobanda 240 km/saat hızla giden hiçbir bayan sürücü görmedim

Burada bir örneklmeme hatası var. Kadınlar genellikle o hızlara çıkan arabaları kullanmıyor. Dolayısıyla sadece erkek şöförler öyle hızlara çıkıyor zannediliyor.

O hızlara çıkan arabaları kullanan kadınlar ise çok daha hızlı geçtikleri için içindekileri görememiş olabilirsin. Mesela bu ablamız 270 km/saat ile gidiyor... :D

 
  • Haha
Reactions: nt
Videodaki erkek bile erkek olmaya özenmiyor ama demek göremediğim bir detay var. :katil1:
 
Doğru, o arabadaki erkeğe muhtemelen özenmiyordur :D Bir de direksiyon sağda, bunlar İngiltereden çekiyorlar herhalde. Bak bizde bok gibi para var diyorlar. Bizdeki zengin özentisi güruh böyle şeyleri seyretmeyi çok seviyor. O kadının da başka bir vasfı yok herhalde, böyle şeylerle ancak para kazanabiliyor.
 
Ön kameradan çektiği bölümlerde direksiyon sağda gibi görünüyor. İzmir Çeşme'deki otoban burası.
 
Burada bir örneklmeme hatası var. Kadınlar genellikle o hızlara çıkan arabaları kullanmıyor. Dolayısıyla sadece erkek şöförler öyle hızlara çıkıyor zannediliyor.

O hızlara çıkan arabaları kullanan kadınlar ise çok daha hızlı geçtikleri için içindekileri görememiş olabilirsin. Mesela bu ablamız 270 km/saat ile gidiyor... :D

Arabayı düz bir istikamette yüksek hızlara çıkarmanın sürücülük becerisi olduğunu sanmıyorum ki ablanın kullandığı araba zaten o hızlar için üretilmiş ( Aslında hatalı da kullanıyor. Bir kaç kere yanlış vites seçimi sonrası araba neredeyse redline görecek kadar böğürdü . Araca ivme kazandırmak için küçük viteslere inmek ancak motoru küçük araçlarda gerekli bir durumdur . ) . Bu abla böyle deli gibi giderken terso bir durumda yapacağı ilk hareket herhalde uzunca bir süre çiğlik atmak olur . Ondan sonra ne yapacağına karar verir desem herhalde o kadar vakti olmaz . Erkeğe de kadına da yakışmayan bir görgüsüzlük ve magandalık.
Edit : Basimdan geçen bir hikaye . Otoyoldan istanbul istikametine doğru ilerliyorum birgün. Altimdaki arabada uçacak kaçacak bir araba değil. 110-120 bandında aheste ilerliyorum . Bir ara neye dikkatim dağıldıysa yola bakmadım bir kaç saniye . Kafamı tekrar yola cevirdigimde yol konvoy olmuş tıkanmış ve durmuş şimdi hatırlayamadığım bir sebeple ve durabilmek için fazla bir mesafem de yok . Nasıl asıldım bütün gücümle frenlere. Çarpmama çok az bir mesafe kala durabildim . Ama betim benzim attı. Gündüz vaktinde otoyolun tıkanıp durması herhalde ancak Türkiye de görülebilecek bir komedi .Hemde uyarı ve ikazsiz. Bu ülkede bu hızların üstünde seyretmek kesinlikle ölüme davetiye çıkarmak.
 
Son düzenleme:
abla pilottur kocam futbolcu bende yangelip yatıyım dememiştir çalışmıştır kazanmıştır almıştır kazasız belasız kullansın

bu arada birine erkek ya da kadına trafikte 2 saniyeden fazla korna çalanda ne biliyim yani garip

neyse bunlar çok cinsiyetci yaklaşımlar feminist değilim ama erkek şöyledir kadın böyledir...

bu tartışmaların bizi ileriye taşıyabileceğini düşünmüyorum.
 
Son düzenleme:
bu arada bir kadına trafikte 2 saniyeden fazla korna çalan erkekde ne biliyim yani garip
Kırmızı ışıkta beklerken bana 1 dakika boyunca korna çalan kadın sürücüde biliyorum ama bu kadın sürücülerin tamamını kötü sürücü yapmaz benden çok iyi araba kullanan kadın sürücü yüzlerce vardır.
Optimumdan çevre yoluna bağlanırken beklediğin ışık. Yolu düşen biliyordur ışık 2 dakika falan sürüyor.

Birkaç başlık altında cinsiyet farkı bariz hissediliyor, bunu tartışmamak bunların var olmadığını değiştirmez.
 
neyse bunlar çok cinsiyetci yaklaşımlar feminist değilim ama erkek şöyledir kadın böyledir...

bu tartışmaların bizi ileriye taşıyabileceğini düşünmüyorum.

Çok doğru. Bizans imparatorluğu da son zamanlarında işi gücü, bilimi bırakmış, melekler erkek mi dişi mi onu tartışıyorlarmış. Sonra noldu? Osmanlı indi tepelerine :katil2:
 
  • Haha
Reactions: nt
Bugün youtube den ögrendigin bir yöntemle 8 bacaklı bir svici hiç sorun olmadan kolayca yerinden çıkardım . Dün 6 bacaklı bir role canıma okudu . Dedim bu işin daha kolay bir yolu olması lazım. Ama iki havya lazım . Ya da iletkeni çerçeve şeklinde yapmak lazım. Ama nasıl keyiflendim . Koca bir pirzola yesem bu kadar keyfim gelirdi .
20231208_113820.jpg
20231208_114347.jpg
 
2 mm'lik tek damar bakir teli tum bacaklara lehimliyorlar. Isi hepsine ayni anda ulastigi icin cok rahat sokuluyor. Benim bildigim boyle. Siz hangi yontemi uyguladiniz?
Baştan bir bacaktan tutturdum iletkeni . Daha sonra her tarafa lehim verince cok rahat alıyor kendisi uğraştirmadan . 2.5 luk bulabildim iletken olarak . Kalın olması ısıyı taşıması ve tutması açısından daha iyi oldu . Aslında incesini bulamadım diye keyfim kaçmıştı. Kalın olması daha makbülmüş .
 

Forum istatistikleri

Konular
6,625
Mesajlar
112,559
Üyeler
2,720
Son üye
Muhenned

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back
Top