Mikro Step
Kıdemli Üye
Araba kullanirken makyaj bile yapabiliyorlar. Elinizde ruj ile sarsintili bir platformda dudak boyayabilirmisiniz? Bu buyuk bir ustalik ve refleks ister.
otobanda 240 km/saat hızla giden hiçbir bayan sürücü görmedim
Mesela bu ablamız 270 km/saat ile gidiyor
Arabayı düz bir istikamette yüksek hızlara çıkarmanın sürücülük becerisi olduğunu sanmıyorum ki ablanın kullandığı araba zaten o hızlar için üretilmiş ( Aslında hatalı da kullanıyor. Bir kaç kere yanlış vites seçimi sonrası araba neredeyse redline görecek kadar böğürdü . Araca ivme kazandırmak için küçük viteslere inmek ancak motoru küçük araçlarda gerekli bir durumdur . ) . Bu abla böyle deli gibi giderken terso bir durumda yapacağı ilk hareket herhalde uzunca bir süre çiğlik atmak olur . Ondan sonra ne yapacağına karar verir desem herhalde o kadar vakti olmaz . Erkeğe de kadına da yakışmayan bir görgüsüzlük ve magandalık.Burada bir örneklmeme hatası var. Kadınlar genellikle o hızlara çıkan arabaları kullanmıyor. Dolayısıyla sadece erkek şöförler öyle hızlara çıkıyor zannediliyor.
O hızlara çıkan arabaları kullanan kadınlar ise çok daha hızlı geçtikleri için içindekileri görememiş olabilirsin. Mesela bu ablamız 270 km/saat ile gidiyor...
Kırmızı ışıkta beklerken bana 1 dakika boyunca korna çalan kadın sürücüde biliyorum ama bu kadın sürücülerin tamamını kötü sürücü yapmaz benden çok iyi araba kullanan kadın sürücü yüzlerce vardır.bu arada bir kadına trafikte 2 saniyeden fazla korna çalan erkekde ne biliyim yani garip
neyse bunlar çok cinsiyetci yaklaşımlar feminist değilim ama erkek şöyledir kadın böyledir...
bu tartışmaların bizi ileriye taşıyabileceğini düşünmüyorum.
2 mm'lik tek damar bakir teli tum bacaklara lehimliyorlar. Isi hepsine ayni anda ulastigi icin cok rahat sokuluyor. Benim bildigim boyle. Siz hangi yontemi uyguladiniz?Sonraki kurbanım. Keyifli iş .27315 eklentisine bak
Baştan bir bacaktan tutturdum iletkeni . Daha sonra her tarafa lehim verince cok rahat alıyor kendisi uğraştirmadan . 2.5 luk bulabildim iletken olarak . Kalın olması ısıyı taşıması ve tutması açısından daha iyi oldu . Aslında incesini bulamadım diye keyfim kaçmıştı. Kalın olması daha makbülmüş .2 mm'lik tek damar bakir teli tum bacaklara lehimliyorlar. Isi hepsine ayni anda ulastigi icin cok rahat sokuluyor. Benim bildigim boyle. Siz hangi yontemi uyguladiniz?