Elinde başka ürün yokmuş sordum.Eğer düşündüğüm gibi ihale usulü alıyorsa elinde başka cihazlar da olabilir. Multimetre, havya-sıcak hava istasyonları vs...
Madem satıcı da adetli var.
Satıcıya; Teknik ekibimizin olduğu, 8-10 ad. kadar alınacağı söylenmeli.
Her 1 siparisin gelmesinden sonra yeni 1 ad. sipariş verileceği.
Satıcının adına IBAN numarasına ödemenin yapılacağı vs. vs...
Eğer bu gelecek olanı kullanmayacaksan ortak alalım, sen inceledikten sonra ben senin payına düşen ücreti de öderim. Böylelikle olası bir kazıklanma durumunda zararı da ikiye bölmüş oluruz.Rezerve edeceğini zannetmem ama sorulabilir tabi. Zaten ben aldıktan sonra başka kalmazsa ben elimdekini isteyene aynı fiyattan veririm sorun değil.
Kargo kapıda òdeme yapılmıyor mu abiÖdemeyi sadece cep bank ile kabul ediyor satıcı. Bende de bu cep bank yok, uğraşıyorum. Başvurmak gerekiyor bir de limit artırmak gerekiyor. EFT kesinlikle kabul etmiyor ...
Kargo kapıda òdeme yapılmıyor mu abi
Ben satıcıya yazdım dönüş yapmadı. Hani get ilanı açıyordu?
@taydin, satıcı bende şüphe uyandırmaya başladı...
Ödeyebilirsin abi. Taksit bile yaparsın kredi kartına.Peki GET açınca kredi kartı ile ödenebiliyor mu?
Ödeyebilirsin abi. Taksit bile yaparsın kredi kartına.
Eft olur. Ptt ile gönderim. Olur.
Adamın elinde hem adetli cihaz var.
Hem cep bank şartlı ödeme ister. Kaç kişi de kaç kişi ödeme yapar.
Gitsin bir bankadan hesap açsın. Ödeme yapmak isteyen hesaba yatırır.
Ödeme İşini zora sokuyor.
normalde benim amcamlar orda yaşıyor yaşıtım kuzenimde var ama o da şansıma bu sene yurtdışına çıktı yoksa dolandırıcı olup olmadığını anlardık. Ama abiler, ben gine de kuzenime söyleyeceğim bir arkadaşını adama gönderebilirse göndersin en azından dolandırıcı değil mi onu belki anlarız.İyi akşamlar. Bende uzun zamandır bi osiloskop alamamıştım. Bu cihaz 80 mhz bilindik marka. Fiyatıda bedava. Ama korkuyorum acaba adam parayı alıpta başka birşey göndermesin yada hiç bişey göndermese daha kötü. İmkanlar elverse gidip dükkandan alırım. Bu riske girelimmi dersiniz ?