Benim öyle özenti huylarım yoktur abi. Hani tesadüfen ünlü bir bilim insanı ile yolda karşılaşsam tanıdığımı ve sevdiğimi belli etmek için baş selamı verir hiç duraksamadan devam ederim yoluma. Es kaza bir şekilde konuşma ortamı oluşursada bunu imza yada resim istemek gibi boş şeylerle harcamam.Bilimsel bir konunun yazarı olsaydı herhalde tek imza isteyen sen olurdun
Abi çinliler bile trafonun üstüne ekranlama sacı koyuyor.Şöyle bir montaj yapsam trafonun manyetik alanından kaynaklı bir sorun olur mu?
17783 eklentisine bak
Ses devresi olsa kesin koyarım da onun dışındaki devrelerde ihtiyaç oluyor mu bilmiyorum.Abi çinliler bile trafonun üstüne ekranlama sacı koyuyor.
Denemek lazım çıplak şekilde ama çinliler bile yapıyorsa bence ekranlama yapmak gerekebilir trafonun üstüne
Benim gördüğüm tamamen çinli bir plc'ydi Xinje markalı tamamen çinli avrupada adını bilen endüstriyel elektronikçi olduğunu hiç sanmam.Ses devresi olsa kesin koyarım da onun dışındaki devrelerde ihtiyaç oluyor mu bilmiyorum.
Mesela ADC tam bu trafonun üstüne denk geliyor. Adım atlama, kafa karışması gibi şeyler olabilir mi?
Abi kalanını'da 3d yazıcıdan bassan nasıl olurGüç kaynağının alt ve arkası için şöyle bir parça düşünüyorum.
Alüminyum olur diye düşünüyorum ama hem işleme bakımından hem de fiyat bakımından mümkün olan en ince parçayı kullanmak istiyorum. Tabi bu arada ağırlık binince yamulacak kadar da ince olmamalı. 2mm çok mu kalın olur? Yoksa ideal midir?
Birde alüminyum özel kesim bir yer bulamadım. Çoğu levha halinde satılıyor. Bu parçayı başka hangi malzemeden yapabilirim?
17843 eklentisine bak
Sanayide bükecek adam bulurum da malzemeyi bir bulsam önce2 mm çok kalın yav. 1 mm yeter de artar. Ama düzgün büküm olmaz elde, Abkant'çı bulup büktürmen lazım.
Altınkayadan alış veriş yapacak kadar zengin değilim. Pandemiden önce tek tük alıyorduk birşeyler. Artık iyice keriz yerine koymaya başladılar.Senin ön panel ölçülerini ve kart ölçülerini bilmiyorum abi ama altınkayaya bir göz at istersen bissürü farklı boyutta aleminyum kutu var.
Benim sürekli aldığım 2x16 lcd için yuva ve vida yerleri açılmış kutu DT-065 kurdan enflasyondan asla etkilenmiyor ilk aldığımda hatfondan almıştım 25.50tlydi 28 olmuş şimdi baktım başka hiçbir kutusunu almadım zaten altınkayanın.Altınkayadan alış veriş yapacak kadar zengin değilim. Pandemiden önce tek tük alıyorduk birşeyler. Artık iyice keriz yerine koymaya başladılar.