Merhabalar SMD direnç ya da kondansatör sökerken sıcak hava kullanıyorum bir süredir cımbız havya araştırıyorum kullanan ve fikri olanlar var mı jbc nın cımbız havasını kullanan bir tanıdığım var ama fiyat yüksek yihua vs marka havya kullanan var mı ? Quick 202d var elimde bu havya nın 1312 modelin de cımbız havya acaba sadece prob alarak çözüm üretebilir miyim bir çok satıcıyı aradım ama kapsamlı bir açıklama yapamadıkar
Quick 3112 SMD Lehimleme İstasyonu + QUICK 986 Cımbız Havya
Lehim ve Havya Malzemeleri online satışı perpaotomasyonda, Quick Havya İstasyonu modelleri, Lehimleme İstasyonu markaları, Quick 3112 SMD Lehimleme İstasyonu 60W çeşitleri en uygun fiyatlarla perpaotomasyon.com'dawww.perpaotomasyon.comYihua 938BD+ Cımbız ve Havya Lehimleme Onarım İstasyonu
Lehim ve Havya Malzemeleri online satışı perpaotomasyonda, Yihua 938BD+ Cımbız ve Havya Lehimleme Onarım İstasyonu modelleri ve çeşitleri en uygun fiyat avantajları ile perpaotomasyon.com'da.www.perpaotomasyon.comJBC CP-2E Mikro Cımbız İstasyonu
Lehim ve Havya Malzemeleri online satışı perpaotomasyonda, JBC Havya modelleri, JBC CP-2E Mikro Cımbız İstasyonu ve diğer Havya İstasyonu çeşitleri en uygun fiyatlarla perpaotomasyon.com'dawww.perpaotomasyon.com
Bende JBC marka havya alma arefesindeyim fakat elektronik kart tamiri için 40W mı 130W olan modelini mi önerirsiniz ?
40W ve 130W model aynı gövdeyi kullanıyor olması lazım. 40W alırsanız ileride 130W sap alıp ikisine de sahip olabiliyorsunuz. Hatta iki sapı aynı anda takabilmek için aparatlar da var. Standdan hangisini kaldırırsanız o aktif oluyor.Bende JBC marka havya alma arefesindeyim fakat elektronik kart tamiri için 40W mı 130W olan modelini mi önerirsiniz ?
Hatta iki sapı aynı anda takabilmek için aparatlar da var. Standdan hangisini kaldırırsanız o aktif oluyor.
Burada havyanın gücünü belirleyen nedir. Havya sapı mı veya ucu mu yoksa içindeki trafonun sağladığı watt miktarı mı.40w ve 130w gövde olarak aynı gövdeye sahip tamamen.
Tek fark ünite içindeki trafonun max.beslediği güç.
40W lık değilde ,130W lık gövdeyi alırsak 40wlık olan T210 tutma sapınıda çalıştırabilirsiniz.
Ama 40W lık olan modeli alıpda 130W lık olan T245 tutma sapını takarsak çalışsa bile yeterli ve verimli bi ısıtma işlemi gerçekleşmez sanırım.Çünkü T210 ve T245 saplar arasında bariz şekilde incelik var.