İzmir buluşması

Bugun @Endorfin35+ hocam ile birlikte mini bir Balcova bulusmasi gerceklestirdik. Bir cay icer kacariz dedik 2 saat nasil gecti anlamadim. Hem kendisine katilimi icin hem de foruma buna imkan sagladigi icin tesekkur ederim.

1713381677846.png
 
İnşallah bi fotoğraf da yarın ben paylaşırım. Burdur/Bucak buluşması diye.

Yalnız fiziki olarak tanıdığım @ozkarah, @DrFreeman ve @Gokrtl dışında foto paylaşan üyelerde ciddi şekilde hareketsizlik problemi görünüyor. Sizi seviyoruz, abi - kardeş olarak görüyoruz. Kendinize dikkat edin. Biraz hareket, biraz dikkat ile kilo olarak normale yaklaşmaya çalışın.
 
185/135 benim durum cok parlak degil. Onumuzdeki donem bir cerrahi noktasina geldim. Sonucta saglik acisindan buyuk risk.
Guzel dusuncen icin de tesekkur ederim.
 
Ben de inşallah yangın söndürme modundan çıksam da bir Gebze buluşması planlasak :)
 

Forum istatistikleri

Konular
5,880
Mesajlar
100,214
Üyeler
2,489
Son üye
satranc19

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top