ozkarah
Kıdemli Üye
SLA yazıcı ile PCB üzerine baskı yapılan videolar gördüm. 2 yöntem kullanıyorlar genellikle:
1- PCByi içinde az miktarda reçine olan haznenin zeminine yerleştirip devre şeması ile poazlayarak reçinenin PCBye yapışmasını sağlıyorlar. Sonra temizlik ve asit banyosu.
2- PCByi dry film ile kaplayıp SLA yazıcının ekranında pozluyorlar. sonra asit banyosu.
Bu konuda tecrübesi ya da fikri olan var mı acaba?
Bir tane Creality Ender S1 yazıcım var. Bir tane de SLA yazıcı almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım. Büyük malzemeler de bastırmak gerkeceğinden (16x24x7 cm gibi) Anycubic Photon M3 Max mantıklı geldi. Bu yazıcıyla ilgili tecrübesi veya başka nerisi olan var mı ?
1- PCByi içinde az miktarda reçine olan haznenin zeminine yerleştirip devre şeması ile poazlayarak reçinenin PCBye yapışmasını sağlıyorlar. Sonra temizlik ve asit banyosu.
2- PCByi dry film ile kaplayıp SLA yazıcının ekranında pozluyorlar. sonra asit banyosu.
Bu konuda tecrübesi ya da fikri olan var mı acaba?
Bir tane Creality Ender S1 yazıcım var. Bir tane de SLA yazıcı almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım. Büyük malzemeler de bastırmak gerkeceğinden (16x24x7 cm gibi) Anycubic Photon M3 Max mantıklı geldi. Bu yazıcıyla ilgili tecrübesi veya başka nerisi olan var mı ?
Anycubic Photon M3 Max
With 13.6″ 7K monochrome screen and 6,480 x 3,600-pixel resolution, the Anycubic Photon M3 Max will empower your 3Dream with a large build volume for superb 3D prints.
www.anycubic.com
Anycubic Photon M3 Max 3D MSLA Yazıcı
Anycubic Photon M3 Max 3D MSLA Yazıcı Teknik Özellikler · Pozlama ekranı: 13,6" monokrom · Baskı doğruluğu: 6.480 x 3.600 piksel (7K) · Kontrast oranı: 450:1 · Işık kaynağı: Paralel matris (LED ışıklar x 84) · Yapı plakası: Lazerle oyulmuş platform · Baskı...
3dream.com.tr