Bitmiş artık son halini de görelimÖylesine bir deneme. Ne yaptığımı bilmiyorum hiç
Amacım Display çalışıyor mu ona bakmak.
Altınkayadan kutu alamadım. Param kalmadı hiç Ay başında toparlayacağım bunuBitmiş artık son halini de görelim
Şuan herhangi bir işlem yapmıyorum. Bir köşede duruyor.şimdilik suntaya bağla. böyle tehlikeli
Nasıl hesapladıysam artık Altınkayadan aldığım kutu küçük geldi. Toplayamadım cihazı. Şimdilik duruyor kenarda. Yeni bir kutu kestirdim gözüme. Onu alınca bitireceğim projeyi.@Gokrtl osiloskop da aldığına göre bitmiş halinin bir analizini de yapsan. Yaptın da sonuç nasıl oldu tüm Türkiye merakta.
Bildiğim kadarıyla stl dosyalar da oynama yapılmıyor. Nasıl olacak ki?3D çizip yazdır. Yazıcı da var. Örneğin şu kutu tasarımı parametrik, yani ölçüleri belirtiyorsun çizim otomatik olarak o boyutlara genişliyor. Bence Ender 3 senin cihaza uygun ölçülerde baskı alabilir. Hem de daha hesaplı olur.
The Ultimate box maker by Heartman
The file include now the Panel Maker. this project...My first try with OpenScad,the box is fully customizable.I hope you will enjoy with it, and will show us many boxes made with.If you play with the Fillet value you will go from the sharp to the round sides boxIf you want a chanfered box, set...www.thingiverse.com
Bu proje bir köşede boynu bükük kaldI galibaTamam biraz kurcalayayım bakalım
Havaların etkisinden midir bilmiyorum boşluğa düştüm bu aralar. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Ölü gibi evden işe, işten eve mekik dokuyorum. Akşama kadar ne yapsam diye düşünüp hiç bir şey yapmadan günü kapatıyorum. Her sene belli bir dönem bu boşluğa düşüyorum ben. Biraz zamana ihtiyacım var sanırım. Zamanla boş durmaktan da sıkılıp girişirim ben yine bir şeylere.Bu proje bir köşede boynu bükük kaldI galiba
Filament yok ama bol bol boya varOoo süper! Yan boşluklara elinde kırmızı ya da turuncu filament varsa şık olur.
Böyle midir abi?Muhtemelen switch'in orta bacağı ortak uçtur. Orta bacak şaseye gidecek diğer bacaklar da trimpotlara.