O zaman sıkıntı yok. Soğutmaya bile gerek yok.

Mos köprü doğrultucuları tasarlamak lazım bunun için.
Çok çok az kayıp olacağından ısınmaz.

:hihi1:

Geliyor gelmekte olan.

20241208_155743.jpg

Forumun ekran uzmanı oldun artık :) Kaç çeşit ekran denedin şimdiye kadar?

6 çeşit denedim şimdiye kadar. :katil2:
Asıl kullanacağım 3.2" dokunmatik ekran var daha denemediğim. Zamanı gelince onu da deneriz.

@Gokrtl kullanmadığım Mio C520 bir GPS cihazı vardı. Malum günümüzde ihtiyaç kalmadı, geçen parçaladım. Dokunmatik ekranı duruyor. Soketler çok küçük olduğu için zor olabilir ama değerlendirebilirsen göndereyim.

20241209_151135.jpg
20241209_151145.jpg

Çok teşekkür ederim. Bunun soketinin bacaklarını evde basamam ben. 0.2-0.3 filandır muhtemelen. Çinde yaptırmak lazım. Ayrıca nette satılanların büyük çoğunluğu adafruit kütüphanesine uyumlu olduğu için örnek uygulama filan bulup ilerleyebiliyorum. Bu ekranın nasıl kullanılacağını çözemeyebilirim. Alsam şimdi benim elimde de uzun süre yatar. Elimde bu kadar güzel ve geniş olmasa da benzer ekranlar var bir kaç tane. Nasıl kullanacağımı bilmediğimden yatıyorlar.

Forum istatistikleri

Konular
7,113
Üyeler
2,882
Son üye
k7lest

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back