Altair
Kıdemli Üye
Cok guldurdun, cok sagol gercekten. 2. videonun 19. dakikasi : "Hic olmadi anamin ojesi ile kapatirim."Tek Taraflı PCB Baskı Devre Çıkarma
Çift taraflı pcb baskısı biraz uzun oldu. Youtube ayarlardan hızlandırarak izleyebilirsiniz.
Dusundumde kaliteleri sifir olsa da ( oyledir herhalde, bulduklarimin en ucuzu cunku ) tum kadinlari kiskandiran renk cesitliliginde bir oje takimim var. Isaretleme ya da boyama icin ne renk oje gorsem aliyorum valla. 10 renk kadar da akrilik boyam var. Bu cumleyi dusununce pek guldum gercekten.
En cok renkli kablo yapiminda kullaniyorum ben bunlari genelde. Elimde sadece 3 renk kablo vardi bir gun. Ama 20 tane kadar hat cekmem gerekiyordu Arduino icin. Yaptigim devre calismadi tabii, bir yerlerden de duman cikmisti. O kadar az renk sayisinda kablo ile karisiklik cikmasi kacinilmaz tabii. O kadar rengi bulamam istesem de. Bende bir suru renkli oje alip kablolari iki - uc renkli yapmistim. Uclari direnc gibi renkli olan kablolar yaptim. kirmizi ( sari - yesil cizikli ) kablo 2. bacaga............ gibi. Boyle cozmustum. O anim geldi aklima.
Son düzenleme: