Teşekkür ederim şema bu video linkini de atayım.Eline sağlık. Güzel olmuş.
Mosfet, soğutucu, şönt dirençleri toparladım. Ben de yakın zamanda kendi elektronik yükümü yapmaya başlayacağım. Devre kısmının fotosunu atabilir misiniz? Konuyu açtığınız devre şeması mı?
Bir an şaşırdım benden başka EasyEda kullnan mı varmış diye.
Projesi güzel çalışıyor amaBir an şaşırdım benden başka EasyEda kullnan mı varmış diye.
Koyu pcb firması reklamcısıymış
Great Scott video çekmeyi bırakınca buda bırakır.Projesi güzel çalışıyor ama
Onun elektronik yük projesi çalışmıyor kullandığı acs712 berbat bir sensör opamp ile kazanç attırdım vs yapmadığım şey kalmadı olmadı bu arkadaş 1R şönt ile okuyor akımı ve gayet iyi çalışıyor fotoğrafları attım yukardaGreat Scott video çekmeyi bırakınca buda bırakır.
Great abinin hangi devresini yaptıysam çok güzel çalıştı bu güne kadar epey zamandır ondan kopyala yapıştır yapmamaya çalışıyorum.Onun elektronik yük projesi çalışmıyor kullandığı acs712 berbat bir sensör opamp ile kazanç attırdım vs yapmadığım şey kalmadı olmadı bu arkadaş 1R şönt ile okuyor akımı ve gayet iyi çalışıyor fotoğrafları attım yukarda
Ben de öyle yaptımPeki mosfeti 2 tane yapsak bağlantısı nasıl olur?
Diğer elektronik yük başlığında @taydin bir öneride bulunmuştu 4lü paralel mosfet için ama şems netlik kazanmadı. 2 irfp250 ile yapmak istiyorum.
Abi bu tavsiye seni keser mi bilmiyorum ama.17118 eklentisine bak
Şimdilik soğutucu, mosfet, şönt ve pi pico var. Diğerleri inşallah sırayla olacak.
Pi pico nanoya göre daha hızlı olmalı. Biri 8mhz diğeri 133mhz +32bit.
Ama micropython işin içine girince bilet diyemem. Galiba en güzeli STM32 + c ile koşturmak. Bluepill belki.
17118 eklentisine bak
Şimdilik soğutucu, mosfet, şönt ve pi pico var. Diğerleri inşallah sırayla olacak.
Pi pico nanoya göre daha hızlı olmalı. Biri 8mhz diğeri 133mhz +32bit.
Ama micropython işin içine girince bilet diyemem. Galiba en güzeli STM32 + c ile koşturmak. Bluepill belki.
Bende delikli plaket çok severim.
Bazen sorun çıkıyor ama test yaparken zil teli soymaktan üşeniyorum bunları kulaniyorumBende delikli plaket çok severim.
Fakat birşey sorucam o jumperler ile nasıl verimli çalışabiliyorsun 2-3 kullandımdan sonra kopuyor.
Ben alır almaz dağıtıyorum hepsini kendim 0.35lik kablo ile lehimleyerek kullanıyorum yoksa acaba arıza nerde diye aratıp duruyorlar.
Birde bunların ucu silindir şeklinde silikon yapıda olanları var bir nebze daha sağlam oluyor onlar.Bazen sorun çıkıyor ama test yaparken zil teli soymaktan üşeniyorum bunları kulaniyorum