Elimde ki direnci alüminyum soğutucuya mi vidalasam
O da olur. Araya da termal macun sürmeyi unutma
Elimde ki direnci alüminyum soğutucuya mi vidalasam
Madem bu kadar küçük omajlar ile olabiliyor senin soğutucular kaç ohm geliyor acaba?Elimde ki direnci alüminyum soğutucuya mi vidalasam
Amacım omajı düşürmemek omaj ne kadar düşerse üstüne düşen gerilim de o kadar azalıyor ve okumak zorlaşıyorMadem bu kadar küçük omajlar ile olabiliyor senin soğutucular kaç ohm geliyor acaba?
Ben de bilmiyorum yaa olabilir belki de elimde ki malzemeler ile çözsem iyi olacak@taydin abinin attığı şöntden yola çıkarak bu fikri verdim belki çok aptalcadır soğutucu fikribilmiyorum
Yük olayı için ilkel çözümler kullanıyorum.Ben de bilmiyorum yaa olabilir belki de elimde ki malzemeler ile çözsem iyi olacak
Keşke ben de öyle devam etseydimYük olayı için ilkel çözümler kullanıyorum.
Ya 1 karış rezistans bağlarım.
Ya eski otomobil farı.
Çok ağır yük lazımsa bu 2sini paralel bağların.Keşke ben de öyle devam etseydim
Benim projede 5 tane taş direnç var. Onların yerine bende mi bunlardan kullansam? Yer bakımından önemli kazanç sağlar.Şönt direnç alman daha iyi olur. Mesela şu 0.15 Ω şöntten 20 A akım geçirebilirsin ve direnç değeri de ısıya bağlı olarak çok az değişir.
17127 eklentisine bak150mR 2512 Şönt Direnç Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
150mR 2512 Şönt Direnç ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Şönt Direnç kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Boyut olarak yatay daha mantıklı olurdu ama o köşe boştu değerlendirmek istedimDc yük boyut olarakta baya yüklü olmuş
Eline sağlık.
Proje şimdilik bitmiştir sadece havya modülü alınıp montaj yapılacak DC yük sinyal jeneratörü ve USB güç çıkışları aktif olarak çalışmakta...
17236 eklentisine bak
Pcblerden birer dal alırımPcbsi çizilecek enaz 10 tane proje var şu anda önümde.
Current probe projesi voltaj okuma yapacak şekilde revize edilecek.
12V ve 5V Total 12W SMPS kartı çizilecek
İzole voltaj ve akım okuma kartı tasarlanacak.
Elektronik yük devresi ve yazılımı.
Home assistant için esp32 sensor ve relay PCB çizilecek.
Akım, voltaj ve güç ölçer esp32 akıllı priz (izole akım voltaj okuma kartı maymuncuk gibi heryerde kendine iş buluyor)
Raspberry pi için sensor ve Lora RF içeren breakout tasarımı.
Usb-can converter (PCB + STM32 + Windows/ linux arayüz yada driver)
İş çok. İnşallah ölmeden yetişir hepsi
Pcblerden birer dal alırım