H: 5cm200 watt gücündeki bu trafonun çap ve yüksekliği nedir?
Normal trafoya göre küçük olduğunu söylüyorlar da.Fikir sahibi olmak istedim.
Çap 13cm
Bana biraz geniş gibi geldi.
H: 5cm200 watt gücündeki bu trafonun çap ve yüksekliği nedir?
Normal trafoya göre küçük olduğunu söylüyorlar da.Fikir sahibi olmak istedim.
Maliyeti ne kadar oldu abi ?H: 5cm
Çap 13cm
Bana biraz geniş gibi
Beyaz kırmızı arasını kullansa Yeter gibi.Ooo tamam iki tane sekonder var zaten. 32 V ile 12 V u ters fazda seri bağlarsan 20 V elde edersin. Şimdilik o şekilde kullan, uygun opamp bulduktan sonra da 26 V sargısına geçersin.
Yok abi. bendeki 19.5v trafoyu kullanmaya devamOoo tamam iki tane sekonder var zaten. 32 V ile 12 V u ters fazda seri bağlarsan 20 V elde edersin. Şimdilik o şekilde kullan, uygun opamp bulduktan sonra da 26 V sargısına geçersin.
Bir projeyi gösterişli yapan da aynı zamanda kutudur. Şimdi buna dış görünümü güzel bir kutu bulman gerekir.H: 5cm
Çap 13cm
Beyaz kırmızı arasını kullansa Yeter gibi.
O iki kablo arası 20 volt değil mi?
İçi beni yakar dışı seniBir projeyi gösterişli yapan da aynı zamanda kutudur. Şimdi buna dış görünümü güzel bir kutu bulman gerekir.
İçinde Aslan besliyorsan, kulübesi de güzel olmalı
Bundan var bende. Trafo sığmazBu kutu yakışır projeyeDT-410 Laboratuvar Güç Kaynağı Kutusu
DT-410 Güç Kaynağı Muhafazası, dayanıklılık ve profesyonel görünümün gerekli olduğu güç kaynağı uygulamaları için özel olarak tasarlanmıştır.www.altinkaya.com.tr
Dik koysanız sabitleyince sorun olmaz benceBundan var bende. Trafo sığmaz
Sanmıyorum sığacağını. Dikte koysak belki ucu ucuna sığar. Kutulama zamanı gelsin de bakarız çaresine. Daha bunun devresi var, fınfık trafosu var vs.Dik koysanız sabitleyince sorun olmaz bence
@Gokrtl Gökhan trafonun altını çevirdiğinde ,iç kısmın çapı ne kadar?H: 5cm
Çap 13cm
D: 4.5cm abi.@Gokrtl Gökhan trafonun altını çevirdiğinde ,iç kısmın çapı ne kadar?
(Resimdeki d nin ölçüsü yani)
8044 eklentisine bak
Taydin abinin tavsiyesi yük.@Gokrtl Gökhan yükde süpermiş .Bir şeması varmı
Deneyeceğim abi. Bir arkadaşın ısrarı üzerine şuan Dalaman semalarında uçuyoruz.Önce sadece köprü diyot ve filtre kondansatörü ile test edebilirsin. Fan ile soğutursan kısa süreliğine 5 A bile çektirebilirsin buna. Ama potansiyometreye düğme tak mutlaka, yoksa çok kontrolsüz çevirirsin ve istediğin değere getirmek zor olur.