Linear regülatörün PSRR ını, yani belki de en güzel özelliğini unutmayın, kafadan 50dB si vardır 78xx serisinin. 12V hattındaki sallanmayı 3.3V ve 5V hattında ölçmek çok kolay olmayabilir bu yüzden.
Mocların oradaki isolation cut a gerek yok, hatta belki oraya gnd yi de götürmeyebilirsin bence.
İyi takip edemedim ancak akım shuntlerinden çıkış konnektörüne giden yol sanki pek hoş değil gibi, ayrıca akım ölçen opamp ın diff amp olması daha tatlı olurdu. Eğer diff amp e geçilmeyecekse de non inverting bacağı doğrudan gnd ye vermek yerine 2.7k//1k ya yakın değerde eğer hiç yoksa 1K gibi bir direnç ile verilmesi en azından offset voltajı minimize eder.
U11 sanıyorum DAC çıkışı yüklenmesin diye konmuş, dac datasheetine bakmadığım için bir şey diyemem ama yok etmeye çalışmak istedim bir an. Zaten U12 dac çıkışını yükleyebiliyor.
C18 i film tercih etmek isterdim, ama elco malum sebeplerden dolayı resmen krallığını ilam etmiş bu sektöre.
C17 simülasyon sonucu mu oraya geldi bilmiyorum ama benim içimden bir ses orayı bir simülatörde deneyip frekans tepkisini görmek gerektiğini söylüyor.
Şunu da ekleyeyim böyle yorum yapmak kolay,
@Gokrtl ın da yazdıklarından gördüğüm kadarıyla kendisi zaten fikir alışverişi yapmaya açık birisi dolayısı ile okuyup ulan adamın işine pislik atmaya çalışıyorsun diyecekler için hayır çalışmıyorum sadece karşılıklı bilgi alışverişi yapıyoruz.