Her işletmede böyle sorunlar olur. Önemli olan kısa sürede sorunu giderip mağdur etmemeleri. Uzun zamandır forumda kesinti vardı akşamları 1-2dk lık. Eğer böyle devam edecekse firma değiştirmek mantıklı olacak.Bu turhost'a çok iyi diyorlar ve böyle sorun çıkıyor. Başka bir hosting'den sunucu kiralayıp geçebiliriz ama iyisi böyleyse diğerlerinden korkuyorum açıkçası
Ben çok uzun zaman önce kullanmıştım, sorunlarından dolayı vazgeçtim. Anladığım kadarıyla çok da değişmemiş.Bu turhost'a çok iyi diyorlar ve böyle sorun çıkıyor. Başka bir hosting'den sunucu kiralayıp geçebiliriz ama iyisi böyleyse diğerlerinden korkuyorum açıkçası
Bir şey soracağım. Bu XR2206 nın datasheet'ini yanlış yorumlamadıysam pulse ve saw sinyal de üretiyor.
Bu iki özelliği neden koymamışlar acaba?
Biz bunları ekleyebilir miyiz?
Eğer gerçekten sağlıklı bir çalışma sistemini yakalarsak ben hem bu iki özelliği eklemek isterim hem de devreyi smd elemanlar kullanarak yeniden tasarlamak isterim. Bir kaç gündür çektiğim sıkıntılar bana bayağı birşeyler kattı gerçekten.
Şemaya ekleme yapabilir misin abi? Üzerinden kalemle de çizsen olur. Gerisini ben hallederim. Yalnız önce elimizdekinin testlerini bitirip kabul edilebilir olduğunu görelim. Zira counter konusunda da ciddi şüphelerim var. Sanki doğru saymıyor gibi. Potları hızlı çevirince yetişemiyor filan gibime geliyor. Test edip göreceğiz.Sanki zor olmayacak bunları eklemek. Bir tane daha DPDT switch ve ayrı çıkış BNC leri yeterli olur.
Abi dur kavramlar karıştı bende. Şunların karşılığını bir yazar mısın?Şu anda Genlik ayarı çalışıyor olması lazım. Bir de kare dalga ve üçgen dalgayı gördüğünden emin ol. Bu DC offset ve distorsiyon ayarını da maksimum genlikte yap.
Abi takayım mı opamp'i artık?
Amplitude potu hiç çalışmıyor. Hiç etkisi yok.Yav opamp'in tek işi çıkış sinyaline belli bir DC offset eklemek. O olmadan full herşey çalışıyormu emin ol. Genliği (Amplitude) sıfırdan maksimum değere ayarlayabiliyor musun? frekansı sıfırdan maksimuma ayarlayabiliyor musun? Bunları hem sinus hem kare kem de üçgen için yapabiliyor musun? Bunlar tamam ise opamp'leri takabilirsin